Testimonial

WHAT THEY SAY

Agus Ekayana
Agus E.
Tempat les yang bagus
R.G Official
R.G O.
Ade
Ade
the teacher is friendly and fun , thank you my teacher mr. Gede and english cafe
04. Swadharma Wiyastana
04. Swadharma W.
the course is good, I like the classrooms because I think it's comfortable and varies with each class. I was taught by Miss Rahma, in teaching she is good at explaining English material, unlike in my school that is monotonous in teaching, but most importantly she is easy to talk to, cheerful, and patient. Dan kalo untuk kritiknya tempat parkir untuk umum semoga kedepannya bisa diperbaiki, agak susah parkir😄 tapi untuk yang lainnya sudah sangat bagus👍👍👏
Devdan Dewa
Devdan D.
I owe for my crazy teacher and all of really friendly staff here. Flexible time, flexible learning methods, thanks a lot to support me for my IELTS Preparation and for my life course.
dias widyas
dias W.
This is a comfortable english course that i have ever had . Besides learning general english course you also can prepare your ielts test here.. the teacher is friendy and kind 😉
Wina Sartika
Wina S.
Thank you English Cafe for helping me understand about IELTS with the friendly teacher and staff. Love the way of teaching, it makes me confident to take the real Ielts test.
Darmini Juni
Darmini J.
Sangat senang belajar di english cafe, pengajarannya sangat menarik dan santai😍
candra whan
candra W.
Tempatnya menyenangkan 😊😊😊Sebenarnya betah sih lama-lama disini 😅
janti fitri
janti F.
Nyari tempat kursus bahasa Inggris murah dan nyaman di Bali, coba deh kesini...
widhi putra
widhi P.
Good place to learn EnglishThe teacher is very kind and friendly
Krisna Prasetya
Krisna P.
English Cafe bali tempat yang bagus untuk belajar bhs inggris. Selain tempat yang strategis guru dan staf disana juga sangat ramah. Selain belajar kalian juga bisa ngopi loh disini wkwkSukses trus buat English Cafe bali
tito ari pratama
tito ari P.
Nice place to learn English and TOEFL ... Very helpfull and worth to learn in English cafe 😁
Dominikus Seno
Dominikus S.
I took my IELTS preparation here, the teacher was friendly, the lessons were good, the best was learning while drinking coffee and it was fun....
Zikri Aulia Putra
Zikri Aulia P.
The company is really good.. You can course like the friend with them, enjoy and not like frozen..so its place really good.. And recomendation to everyone.. 😊Have a good day and succes for students and teachers..
kukuh ageng
kukuh A.
NICE place, patient teacher, good learning steps and easy to understand 😀
Meilany Subadi
Meilany S.
thankyou english cafe especially for my fun tutor miss shanti👍
Harum Semadi
Harum S.
English cafe bali is a nice and comfortable place to learn english. The teachers are professional and the staffs are kind. Thank you EC!
kakek Sugiono
kakek S.
Apakah bisa belajar seminggu dua Kali??
I Komang Adi Suparta 1241
I Komang Adi Suparta 1.
English cafe is a fun place to learn english.the teacher is friendly and the method of learning is quick to understand, for those of you who want a course, english cafe is the right place and is suitable for you...;)
aan sachrudin
aan S.
saya senang bisa kursus di english cafe, ilmu yang telah saya dapatkan selama kursus di english cafe telah menjadi basic dasar saya dalam bahasa inggris tentunya agar bisa lanjut ke level berikutnya. Banyak hal yang saya sukai dari tempat tersebut, mulai dari ruangan kelas yang sedikit unik, suasana yang nyaman, proses belajar yang begitu santai dan tidak lupa akan tujuannya, sampai guru-guru yang sangat baik dan ramah.thank you for my good teacher, Ms. Henny, good teachers are a little humorous and so patient in teaching me.Menurut saya english cafe merupakan salah satu tempat kursus bahasa inggris recomended dari beberapa tempat kursus yang ada di bali.
Yulia yuki
Yulia Y.
Tempatnya bersih Dan nyaman. Teacher say a Santhi patient and smart membimbing say a.
Srilia Tica
Srilia T.
It is such an amazing place to learn English.Thanks English Cafe
Yogi samun habibi
Yogi samun H.
Dont think twice if you want to join.Recommeded place and the best english course place in town.Cozy place, comfortable class, and the teachers are very friendly, especially for ms.henny.Btw I have finished my course at english cafe bali.So yeah my english is better now.
Anggun Sasmita
Anggun S.
Awalnya struggling banget cari tempat yang pas untuk belajar bahasa inggris tapi beruntung dapat English Cafe Bali yang super duper asik bukan cuma tempat belajarnya tapi teachers and all employee there, modul pembelajarannya yang mudah banget di pelajari dan pas buat aku, terimakasih untuk Harris and Ms. Dayu yang selalu membantu aku. See you when I see you
Putu Yudiasa
Putu Y.
I am verry happy learn in english cafe, the place is clean and the teacher is verry kind , friendly. To many experience a get here
Busa Metan
Busa M.
This Course for me is the Best,Beacuse have a teacher is fun,enjoy in class
Yuda Darma
Yuda D.
I thoroughly enjoyed studying in English cafe because of the great comfort in it, the teachers were also friendly and immobile
Gde Rizki
Gde R.
The best place for learning english and IELTS preparation! Thanks to all the teachers and staff for the best experience especially for Mr. Aris!
ully limbong
ully L.
senang bangat belajar disini.. orang-orangnya ramah, cara ngajarnya menyenangkan dan tempatnya juga nyaman..trimakasih untuk semua terutama untuk mr.indra yg sudah mengajar saya..jaya selalu english cafe
Adi Wartana
Adi W.
A Great place to take english course, teachers are really friendly and humble. Especially to Ms. Henny, Mr. Gede & Mr. Harris, thanks for the best experience 🙌.
Maha Wijaya
Maha W.
Sejujurnya saya pribadi agak sulit memahami bahasa inggris tapi dengan guru dan teman yg ramah juga saya lebih menikmati setiap kelas yg saya lakukan ,setidaknya sekarang sudah ada pengetahuan dasar dari sini, pokoknya good lah buat english cafe 👍
Annita _
Annita _
English Cafe, tempat yang menyenangkan dan nyaman untuk belajar bahasa inggris. Kamu bisa bertemu dengan pengajar yg super friendly, Teman baru yg asikLuv😋
Imam 197
Imam 1.
Sangat puas belajar disini ,banyak perubahan yang saya dapatkan , the teacher is friendly and fun , thank you my teacher mrs dayu and english cafe
Wahyu Aji
Wahyu A.
Tempat saya belajar bhs inggris yg kedua kalinya mentor yg berpengalaman dan asik,,,sukses terus buat english cafe
Midnight Madness
Midnight M.
English cafe is a good place to learn english. 10/10
Roberto Ranto
Roberto R.
Senang bisa belajar di English Cafe. Pengalaman dan ilmu yg luar biasa yg saya dapatkan disini. Tempatnya bersih dan nyaman sehingga belajar jdi lebih menyenangkan. Tutornya friendly, baik & sabar. Cara ngajarnya santai & mudah dimengerti. Staf2nya juga friendly. Recommended buat yg mau belajar bhs inggris.Thanks to My Teacher Ms.Putri & English Cafe.
Verren Pricilla
Verren P.
Sangat menyenangkan bisa belajar di English cafe karena semua nya ramah dan friendly.Saat pembelajaran pun sangat santai dan diajarkan dari basic sampai bisa👍My teacher is Ms.Fitri , she is so kind and also give me inspiration about life too.
ridho lubis
ridho L.
Satu pengalaman yg berharga buat saya bisa belajar di English Cafe. Tempat nya bersih dan nyaman. Buat sy belajar jd relax. Thanks a lot for my teacher @miss santi. 👍🏻best teacher. patient and friendly.
salsabila avi
salsabila A.
thank you miss henny for teaching pp and i english. you’re one of the kindest teachers i’ve ever met 😁
Putri Permata
Putri P.
thank you ms.henny for teaching us! you’re really kind😍
dina elika
dina E.
My teacher is my best friend,, he teaches using fun way 😊,, thank u mr,, 😄
ARTA ARIAWAN
ARTA A.
Thx EC. I had more time to study english there. The place is very comfortable with a nice teacher.
Wahyu Candra
Wahyu C.
Kak saya mau nanyak dan kebetulan mau nyarik tempat kursus bahasa inggrisBahasa inggris saya tidak begitu fasif.Mau berangkat ke kapal pesiar pakah english cafe ini bisa mengajarkan di bidang dan bagian nya...? Misalnya english kitchen, english front office. Maaf kak saya nanyak aja dulu....Jika ada di english cafe saya mau disini kursus bahasa inggris nya. 🙏🙏
Anggi Asmarani
Anggi A.
English cafe is a very good place to learn english.the teacher is very kind and friendly,the learning methods are easily to understand. Beside that,the room is very comfortable and equipped with wifi and library. You must try to get course here guys:)
Ayu Febra
Ayu F.
Saya sangat senang belajar di English cafe,saya sangat senang dengan cara mengajar gurunya dan juga para staf yg berkerja pun sangat ramah sekali...i love all them
Aiz Al Wahid
Aiz Al W.
15 kali pertemuan itu sangat berharga buat saya, sangat membantu saya dalam mengembangakan bahasa Inggris saya. Terima kasih buat Bang Harry, bang gede terutama Guru saya Sir Indra yang sangat membantu. Semua guru di English cafe ini sangat ramah dan membantu . Saya sarankan buat kalian yang ingin mengembangkan bahasa Inggrisnya datang ke sini. tempatnya bersih dan di lengkapi dengan AC jadi nyaman untuk belajarbya. Guru gurunya asik semua nggak ada yang tegang hehehe
Ngurah Setiawan
Ngurah S.
Want to come back again!!
Dipa dewanda
Dipa D.
Find your way as studying English advance here. More fun and easy with awesome teacher. Magnificent methods how to quick learn English. Let's move and chose English cafe being your partner English on the future.....Wish your luck here.Only one just English Cafe Bali.
delf Nz
delf N.
Kursus yang sangat bagus dan cara mengajarnya juga bagus dapat di mengerti oleh murid jadi saya rekomendasikan untuk semua pokoknya mantul, mantap betul
I have been a month studying in English cafe bali preparing the IELTS general test and it was a very good experience, personalized classes, flexible hours, the place very comfortable and all the team willing to help me all the time. My teacher Santi was great very friendly, the classes were fun and productive. I recommend 100% study here.
It was nice to study, nice teacher very friendly staffs and good environment feel like home for me. I highlyy recommend this place. For you guys. and thanks a lot for Mr. Nafi
Belajar sangat menyenangkan, gurunya sabar dan ramah, jam yg flexibel. Recommended
Thanks for english cafe bali for make me more confidence to speaking english,good teacher and cozy place for good experience
English cafe is a cozy place to study. The teacher is easy going, fun, and i easier to understand the subject. And from english cafe i more confident to speak english in public.
I am happy to learn here because the teacher is kind and patient and then full facility. i hope after studying here will improve the quality of my english. thanks for the teachers who are here
Thanks english cafe, thanks mr Nafi thanks for you all. English cafe the best then i'm come back to bali, i will come back study to english cafe. Thanks �
after I studied at english cafe bali I got a lot of knowledge about english, thank you for teaching me and I hope english cafe bali can better than before��
Trima kasih english cafe bali.. walaupun cuma bentar belajar nya.. tapi ilmu yg diperoleh bisa membuat saya lebih confidence., utk kepentingan Tes saya. Ruangannya nyaman teachernya sabar n baik.. sekali lagi makasi ya.. sukses terus utk English cafe bali.. Sukseme.
good place for learn english . the class really fun . not only you learn from the book . you can learn from the video or music as well .if you want to improve you english language . I recommend this place. the teacher make sure you can understand
Terimakasih pembelajarannya bagus cepet dan mudah di mengerti tempatnya nyaman dan bagus asik nyantae sambil belajar keren abis.私はこの場所で見つけた英語を学ぶための式のレッスンをありがとう
Good place to learning, enjoy, good teachers, flexibel time, 😀 + Ibu cireng nya cucok ... Thanks 😀
formerly i am not understood about grammar in english but all can changed since i join to learn english in cafe english bali...this place is comfortable and there are many teachers with good performance and funny people...so, thank you so much�
Belajar di bahasa inggris di English Cafe manyenangkan karena suasana dan tempat belajarnya sangat nyaman,dan tidak membosankan saat belajar.Gurunya juga sangat ramah dan mengajar dengan sangat baik.
Recommended banget belajarnya seru.
Thanks a lot EC for the English Course. Very recommended place for studying English with their kind teachers and cozy classroom. Special thanks to my teacher,Mr. Putu. Good luck EC!
I am glad to study at english cafe because the teacher is very fun and i like the atmosphere
Tempat belajarnya nyaman dan gurunya juga asik. Recommended!!
The place is so comfortable The teacher (mrs mushy) is so helpful. Very recommended ��
english cafe bali is my first english learning place, as long as i study at englis cafe i am very happy to be there and my teacher very funny ,, thank for english cafe bali
To english cafe bali thanks much for his time so far and his people are friendly, good and polite thanks to english cafe bali I can speak english well once again thank you very much and hopefully can be more advanced english cafe bali....
Great place to learn english with experienced teachers. I highly recommend this place to learn english from beginner to advance.
I feel happy study in English Cafe. there I a lot of experience. the teacher is also fun and a good all��thank you English Cafe . . .
Thanks good for the big family English Cafe, especially for Mrs. Shanti and Mrs. Desak they are my teacher. The place is comfortable, not boring and makes me want to continue to study there.Excellent
English Cafe is a good place for studying English. The classrooms are comfortable and the teachers and staffs are friendly. Thanks EC!!!���
Thank you for all the experience. I really enjoy study here and my English has improved than before. Great teachers with good method. Thanks a lot.
Thankz Ms.Mitha and MR.Gede untuk Pembelajaran Bahasa inggrisnya .���I'm so very happy.Good teaching you guys���
At english cafe i feel fun because the classes are very comfortable,good,and nice. Besides, the Teachers at english cafe are very kind and professional.
When I study english at english cafe I Feel very better than before. This place is very comfortable for studying and the teachers are friendly,smart, and fun. I hope this English course becomes the best English Course than the others. let's start to learn here guys!
Salah satu tempat les english yang tidak membonsankan, dan kelasnya selalu dibawa santai, gak terlalu tegang,, totally sangat happy bisa les disini���
i like it,sangat membatu,sblumnya sya gk bisa tpi stelah mngikuti kelas english cafe,skrng sudh mulai bisa,sangat puas.thank you english cafe bali.
Kelas yang menyenangkan, siswa dipaksa untuk berani bicara dalam bahasa inggris, helpful,fun,and friendly tutor, great experience with English Cafe Bali,I'm really making progress in English 🙂 success EC Bali and Team
Tempat belajar yang semi privat, mentor yang berpengalaman dan sistem belajar yang fun... Cocok buat kalian yang baru memulai belajar bahasa inggris yuk gabung sekarang
belajar di english cafe bali sangat menyenangkan , semua gurunya sangat ramah dan belajar nya sangat menyenangkan , pokoknya the best deh buat english cafe bali.
Thank you for English Cafe that have given knowledge to me, hopefully all of these are useful for me and for all of us. Belajar dg santai � i come back on next month � maybe
I'm very happy course in here, the teacher very patient and easy understand methodes thank you very much English Cafe Bali
Come in guys let's join with us @EnglishCafeBali Disini kita belajar semua hal dari dasar sampai tingkat atas...Guru yang menyenangkan dan asik...Saya disini sangat menyukai bahasa inggrisDan belajarnya amazing banget :)Special thank to Mr.Putu, Mr.Gede, Mrs.Balqis
English cafe bali is good i learn many thing . Thanks
Tempat belajar yang keren, pengajar yang super "friendly" buat belajarnya jadi nyaman dan mudah dipahami.. gak nyesel deh buat kursus disini...Come join with english cafe bali..��
Buat english cafe terimaksih sudah bikin saya bisa mnegenal bahasa inggris dengan baik,, saya sangat puas dengan sistem pengajarnya sangat menyenangkan,,Yang pasti saya sekarang menjadi lebih baik dalam berbicara bahasa inggris,, terimakasih english cafe,, semoga sukses srlalu,, amiin...
Enjoy and relaks for learning.The teacher realy polite and easy going. Nice for english course ��
Sangat santai dan terasa belajar dirumah.. Thank you so much english cafe
I'm very happy and enjoying studied in english cafe because it feels like at home.
Kursus di english cafe bali sangat menyenangkan dan pembelajarannya sangat cepat bisa kita terima. Buruandeh gabung di english cafe bali�
I like to study in here. The teachers are very kind and creative. Good luck EC!!!
i'm very happy study in here. staff and teacher very friendly. good teacher. thank you ..
Good teacher , because a teacher doesn't make you feel bored in the class . Pokoknyaa yang mauu kursus langsung cuss dehh ksnii dijamin ga bakal nyesel
I'm very happy can studied here, nice teacher, nice place and i'm feel more better than before. Thank you so much.
Im so happy can private in english cafe because i have mr gede as teacher.
English cafe where the course of the best I've ever made to learn english because mr.gede a teacher who is very exciting
Very good and nice teacher. The method to teaching students are very fun and easy to understand
Sangat bangus dan santai berasa belajar di rmh sendiri
Good place,Good time,Good teacher,Fun and interesting Games
English cafe is really nice place to learn english,, the teacher is really creative to make class enjoyable,,fun and full of activity,, Really love to join with english cafe,,
Good teachers and always up-to-date with useful articles
Exceptional teacher quality with reasonable price. Keep up the good work guys
les bahasa inggris yang menyenangkan disni tempat nya. I am addicted to english
Useful information
good information, and always update 🙂
Great!
I want work in australia
We offer complete facility for youuuuuu!
The best English course in Bali

Our Program

General English – Pre Beginner

General English – Beginner

General English – Upper Beginner

General English – Intermediate

General English – Upper Intermediate

Persiapan TOEFL iBT

Persiapan TOEFL ITP

IELTS Academic

IELTS General Training

CORPORATE PROGRAM

Sektor pariwisata terus berkembang dari tahun ke tahun, sehingga kebutuhan akan pekerja – pekerja yang terampil dalam berbahasa Inggris semakin meningkat. Jika Anda adalah perwakilan dari perusahaan – perusahaan dan ingin meningkatkan keterampilan berbahasa Inggris dari staff – staff Anda, maka English Cafe merupakan pilihan yang tepat buat Anda.

Selengkapnya
Download PDF

Jalan Gunung Soputan 1 No. 16A, Denpasar Barat – 80119

(0361) 481 910 / (XL) 081 999 761 369 / (Telkomsel) 082 146 383 334